Hemma igen i lilla Nynäshamn

Jetlagad som få.. det är alltid jobbigare att resa österut av någon anledning. Och magen är inte helt hundra än heller, så det var slitigt på jobbet idag, så klart massor att ta tag i när man varit borta länge!

Sista kvällen i Acapulco var vi ute och åt tillsammans med Andrew. Vi valde en av fiskrestaurangerna på huvudgatan som hade lite billigare priser. Det visade sig vara fullt i restaurangen så de pekade att vi kunde gå ner på stranden. Konstigt nog stod det bara ett enda bord där, med tända ljus och 6 stolar, som perfekt för oss! Maten var delikat och man fick 2 öl när man beställde 1, perfekt! Så vi satt och njöt för oss själva ungefär 10 meter från havet på en öde strand, vackert.

Efter middagen fortsatte vi till en nattklubb och kollade in hur mexikanarna partar! Det var ganska intressant. Stället vi gick in på tog inträde, men sen var det fria drinkar i baren. Lät bättre än det var för det var inte så goda drinkar och allt serverades i engångsmuggar. Men en sak som är säker, mexikanare är mer för att dansa än svenskar. Så gott som alla stod och smådansade, även om de stod vi ett bord. Och dansgolvet fylldes snabbt upp. Hasse och jag gick hemåt vid halv tre, medan Krister och Andrew höll igång till halv sju!

Magnus_IMG_0748.JPG

Sista kvällen med Mange, Betza och Anton. De reste hem en dag innan oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: