Fredagsnöje

Har man skaffat sig en pudel har man oxå skaffat sig lite extra fritidssysselsättning! Trollas päls växer så det knakar och nu hade hon blivit ett lurvigt lite troll igen..

Hon är iof jättesöt och fin i sin lurviga frisyr också, men den medför också att X antal gruskorn och Y antal grenar följer med in från skogen varje dag och Z ml vatten måste kramas ur tassarna efter promenaden!

Putte började vid tretiden att schamponera och föna Trolla. När jag kom hem från jobbet lagade vi middag, sen satte vi gång med klippningen. Det tar sin lilla tid, men jag tyckte vi hade ett riktigt bra teamwork och slutresultatet blev inte så pjåkigt. Vi försökte klippa en ”lejonklippning light”. Vår uppfödare Stina skulle säkert le lite om hon såg Trollet nu, men vi amatörer som inte vet bättre tycker hon ser fin och välklippt ut 🙂

 

Slagfältet

tn_IMG_0648.JPG

Slutresultatet

2 svar to “Fredagsnöje”

 1. Susen Says:

  Hihi. Ja hon är jättesöt!!
  Du skulle lagt in en ”Före” bild också. =)

  Välkommen hem förresten. Hoppas du återfått alla krafter nu!

  Kram

 2. Belliz Says:

  Tackar!
  Jag kom på det när vi hade klippt klart. Ska göra det nästa gång vi ska klippa. Hon är ett riktigt sött litet lurv när hon är som långhårigast.

  Känns skönt att vara hemma, fast lite kallt, har inte vant mig vid kylan igen än.. Ja, nu börjar kroppen kännas pigg igen, underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: