Acapulco 5-9 januari

Då var vi nere vid havet igen då. Allihopa längtade hit otroligt mycket när vi låg sjuka i en lägenhet i den stora staden. Bara att komma ner till friska vindar och öppet hav gjorde oss piggare. Men vi är inte helt krya än, det var en efterhängsen sjuka vi fick. Ingen av oss har någon direkt matlust fortfarande, alla har blivit lite tunnare de senaste dagarna..

 Acapulco är en riktig turisthåla, med stora höga hotell längs stranden, försäljare överallt och en massa pubar och annan kommers. Och det är DYRT! Ta Las Vegas och lägg till en strand, ungefär. Nordamerikaner gillar stället och det märks på alla amerikanska affärer och prisläget.

Eftersom vi inte är så pigga passar det oss bra att ligga vid poolen och sola eller ta ett dopp i havet och promernera längs den långa vackra stranden. Hans och Krister har surfat en dag också, men annars har vi hållt oss väldigt lugna!

Betza tog mig till ett matställe som heter 100% natural. Det var det bästa hon kunde gjort, perfekt för mig! Äntligen fick jag vällagad vegetarisk mat med tofu och härliga fruktcoctails som man kunde lita på var fräscha, tjoho! Jag har verkligen haft svårt (omöjligt) att hitta bra vegetarisk mat, så ni kan förstå att jag blev glad 🙂

Snart kommer vi hem till kalla mörka Sverige igen. Imorgon är vår sista hela dag här och jag ska verkligen insupa det härliga varma vädret, solen och det varma HAVET!

Men jag måste säga att jag längtar hem till lilla lugna välordnade Sverige och Nynäshamn och mina älsklingar Putte och Trolla!

Magnus_IMG_0774.JPG

Besök vid de berömda klipporna i Quebrada där klippdykare dagligen har uppvisning och dyker ca 30 meter ner i en smal kanal i havet.

2 svar to “Acapulco 5-9 januari”

 1. Putte Says:

  Vi längtar massor efter dig!

 2. Susen Says:

  Vad skönt att ni fick avsluta resan friska och njuta av havet.
  Visst är det otroligt spännande att resa. Allt man får uppleva, lära sig och allt man får göra.
  Men när man varit ute ett tag och är på väg hem, så är det gött att komma hem till ett land där man vet att bussen går i tid, man får sova i sin egen säng, man vet oftast vad man får för mat o.s.v. o.s.v.
  klyschan ”Borta bra men hemma bäst” stämmer ändå rätt bra =)

  Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: