En unge i minuten

Har precis kollat på den nya serien om barnafödslar på västerås sjukhus. Gu så man grinar när ett barn föds! Har alltid gjort och kommer definitivt alltid att göra, nu när man vet vad det innebär! Har två kompisar som ska ha barn snart, en när som helst och en om någon månad och ytterligare en kommer i sommar och en till hösten =) Så härligt, och det är säkerligen inte de sista, alla är ju bara inne på första omgången =) Och två av mina syskon har inte börjat än så jag hoppas på många bebisar närmsta åren!

Min lilla stora kille har fått nån virusinfektion och är febrig och dan. När febern var uppe över 40 grader så fick han alvedon, nu innan läggdags var den nere på 38, 3. Trots allt så kan han äta någorlunda och orkar till och med att leka lite med sina leksaker emellanåt. Jag skulle kunna tänka mig att han bara ville sitta i knät och gråta med den febern. men inte vår tappre lille riddare. Vi var till läkaren igår kväll och kunde utesluta öroninflammation och halsfluss, skönt det i alla fall.

Patriks föräldrar åkte hem idag, precis när de åkte kom Patrik hem med världens värk i hela kroppen och feber.. happ, så låg han däckad igen. Trist för honom och stressigt för oss som har så mycket att göra. funderar på att skjuta på visningen av radhuset, det börjar liksom bli lite knappt med tid att få i ordning allt. Man vill ju inte vara helt sönderstressad när man kommer ner till Fontainbleau.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: