Titta jag sitter!

Sitta är kul.

Här går det framåt i alldeles lagom takt! Robin har lärt sig sitta sista veckorna  och nu sitter han rätt stabilt och kan leka med nån leksak. Ibland drabbas han av det obevekliga faktum att huvudet är väldigt tungt och stort i förhållande till kroppen, och tippar åt sidan.. oftast går det bra och han fortsätter leka vidare i liggande position istället. Imorse fick vi på film när han vände sig runt på mage åt andra hållet för första gången, mäkta nöjd blev han!

I söndags fick han en present av Jocke och Mia, världens tuffaste leksaksbil! Den är så cool att jag själv blir sugen att leka med den och se hur hjulen rör sig när man kör över ojämna underlag. Härligt rejäl i trä och med gummidäck .

Snart kommer mina svärföräldrar på besök och stannar några dagar, det blir trevlig, kanske hinner vi också fixa lite inför fotografering och visning, vore toppen! De kommande 3 veckorna blir riktigt intensiva! Massor att fixa undan, måla om, städa och dessutom packa inför vår långresa. Jag som tänkte träna och klättra mycket för att vara i bra form inför Fontan.. nåja, det får jag göra där så det räcker säkert! Man hinner inte allt, bara att inse (fast det är svårt).

 

Ett svar to “Titta jag sitter!”

  1. Louise W Says:

    Måste bara säga att din son är så oerhört söt!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: