Storhandling

Dagens projekt var att få hem lite mat. Det började bli väldigt tomt i kylen på färskvaror och snabblagade rätter, och mat måste det finnas lättillgänligt här nu för tiden, annars funkar det inte!

Sagt och gjort, efter eftermiddagsamningen stack jag iväg med Robin i högsta hugg för att prova på storhandling med liten bebis. På Coop Forum har de superbra stora kundvagnar med babysits påsatt, uppskattat! Robin trivdes att åka i den och följde storögat alla hyllor som vi passerade med färglada varor på, även lamporna i taket var mäkta intressanta! På slutet var han så trött så han nästa somnade men det gick inte eftersom det var så spännande. För att utmana ödet lite gick jag till frissan som ligger i samma lokal och klippte mig medan han satt kvar i kundvagnen. Robin sa inte ett knyst, duktiga killen, och jag fick alltså en klippning, grymt bra!

Efter den utflykten var han dock jättehungrig och jättetrött, nu är klockan kvart i nio och han sover som en stock i sin korg. Jag ska fika lite och hoppa i säng, så kanske jag får några timmars sömn före midnatt, vore hur skönt som helst. Putte är på väg hem från jobbet och borde vara hemma vid 22 om tågen går som de ska. Vi har lyckats sova i samma säng några nätter nu, helt underbart att bara känna att han är nära igen. Men i natt sov han i vardagsrummet för idag har han hållt IT-kurs hela dagen och sedan jobbat som hallvärd på klättercentret på kvällen, då behövde han alla timmars sömn han kunde få. Och även de nätter som Robin är tyst och diskret så låter han fortfarande en hel del, både vaken och sovandes, så man blir störd även de bästa nätter. Ja jag blir ju såklart påverkad eftersom jag ska amma varje gång han är hungrig, vilket är varannan var tredje timme även på natten. De där mammahormonerna som ska göra mig klarvaken så fort han låter har nog klingat av lite för jag måste slita mig ur sömnen nu för att fixa med amningen, förr gick det lättare. Eller så kanske jag bara behöver några fler timmars sömn i rad snart, det var ett tag sen det blev mer än 3..

Nattinatti

3 svar to “Storhandling”

  1. sofia Says:

    ja det ska bli jättekul!! ska bli så kul å se bebbarna IRL åxå 😀

  2. Fina Frun Says:

    Hoppas du får lite mer sömn i natt 🙂

  3. Belliz Says:

    Ja fick faktiskt sova 4 timmar runt midnatt, ljuvligt! Robin kanske hörde min önskan att få sova lite mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: