Nu softare än någonsin!

Jag har skaffat en underbar liten pryl som tar soffbloggandet till en ny nivå! Cidekos minitangentbord med usb-koppling gör att jag kan blogga och surfa med datorn på bordet liggandes i soffan, yeh! Eller kunna surfa medan jag ammar 🙂 Jag köper nöstan aldrig teknikprylar men ibland så bara måste jag.

Vi är nyss hemkomna från mitt jobb, har varit på möte där och Robin och Trolla skötte sig bra båda två. Fick positiva besked, det går bra för oss och vi ska nyanställa lite folk. Och så har de äntligen börjat omorganisera och titta på vår grafiska profil och hemsida, något som jag har lobbat för i en evighet! Så jag tycker det ser bra ut för framtiden just nu.

Jag promenerade dit och hann både äta själv och börja amma innan mötet började, kunde sitta längst bak i soffan och lyssna samtidigt, praktiskt. Robin passade på att vara på strålande humör och avfyrade några riktiga leenden och söta miner, jag ville ropa ut högt att alla skulle titta men lyckades behärska mig.. man är ju i mammabubblan som Putte brukar uttrycka det! Allt i mitt liv kretsar kring Robin nu och inget är viktigare för mig, så är det ju!

Igår hade jag jordens nackspärr, jobbigt när man måste bära en bebis hela tiden. Min kära mor kom över och gav mig ett handtag och idag känns det mkt bättre som tur är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: