förkyld..

Alla verkar vara förkylda nu. Familj, vänner, arbetskamrater, grannar, jag.. Det är så trist att vara förkyld, måste hålla sig lugn.. Men det var inte så lätt ikväll. Fick lite energi över och såg att trädgården behövde sig en uppfräschning, så jag satte igång att trimma gräsmattan, kratta bort klippta gräset, sopa gången. Sen såg jag att rabatten behövde ansas och så kom jag på att vi hade en ros som behövde planteras ut, så den planterade jag i hörnet av rabatten på framsidan. Efter det fick jag syn på en av mina cyklar som jag tänkt sälja länge. Lika bra att fixa till den nu tänkte jag och bytte ett trasigt däck, smörjde kedjan och lite sånt. Vips var klockan mer än middagsdags och det var dags att äta. Som tur var hade jag fått med mig lite rester hem från mamma =) Men nu är jag ganska trött, blir till att slöa i soffan ett tag, ska sätta ut cykeln till försäljning också.

Lilla Trolla är också förkyld, eller mer än det egentligen. Hon har fått en släng av kennelhosta, den beryktade.. Som tur är så är hon vaccinerad mot de värsta varianterna som hundar kan dö av. Men det är som kikhosta ungefär, lillan hostar och hostar och slemmar, det är hemskt att se. Det var nån inackordering på hundpensionatet i samma byggnad som hunddagiset som var sjuk när den kom dit. Hur kan man vara så idiotisk att man lämnar in sin hund med en jättesmittsam sjukdom som dessutom kan ta kål på andra hundar, man blir så arg! Så nu får Trollet snällt ligga hemma och ha det tråkigt. Jag jobbar halva dagar hemma nu tills Putte kommer hem från Göteborg, vill ha lite koll på Trolla och dessutom tycker inte jag att hon ska vara ensam så länge om dagarna, även om jag kan åka hem på lunchen. Mitt företag är förstående och vi har VPN så jag kan sitta och arbeta precis som på kontoret, rätt skönt faktiskt.

Tjejmilen kanske ni undrar. Jodå, det gick bra och var kul. Jag var duktig nog att inte ta ut mig och kuta järnet som jag helst ville, utan klarade mig att hålla mig till att gå och småjogga lite. Jag och Lina som också var förkyld gjorde sällskap och vi fick en härlig rask promenad på Djurgården. Det roliga med att gå var att vi han studera alla tjejer som rörde sig runt oss. Och där fanns verkligen alla varianter, utom kanske de allra spänstigaste, de var för långt fram. Efter 6 km körde vi om en tjej som gick i jeans, handväska och PLATTÅSKOR, det var humor! JAg och Lina behövde inte alls skämmas för att vi startat i en grupp där man skulle springa runt hela. Vi gick/joggade om hur många som helst. Hade jag velat springa runt på 61-63 minuter som startgruppen sa hade jag blivit måttligt irriterad på alla som slöade ner tempot rejält. Okej att det alltid är lite så, men detta var verkligen extremt. Ja, hela Tjejmilengrejen var speciell, 25000 tjejer på samma ställe. Ni kan tänka er köerna till toan, trots hur många bajamajor som helst! Kul att va med men vet inte om det blir fler gånger. Gillar nog lite mindre tävlingar bättre trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: