Efter snö kommer solsken!

Bländande vackert på skidturen

Gårdagens snöoväder lämnade tre decimeter nynsnö efter sig, så vad fanns att göra utom att ge sig ut i skidspåret! Först svor jag dock åt snön, för det tog en evighet att skotta fram bilen. Väl i spåret så kändes det toppen. Granarna tyngdes återigen av härlig pudersnö och solen strålade! Det är inte så ofta jag får chans att rå om mig själv, så idag njöt jag verkligen av att få vara ensam en stund. och att få SVETTAS! Att få träna så hårt att svetten rinner, det är underbart skönt och något jag saknat sen jag blev gravid. Nu när Robin börjat äta lite mat så har jag naturligt nog minskat ner på amningen och det ger mig mer energi att orka träna.

Idag satte jag äntligen upp gardiner i vardagsrummet, sisådär 3 år senare och 8 månader innan vi ska flytta igen, men va tusan, nu var jag sugen på det äntligen =)

Melodifestivaldeltävling på tv, riktigt dåliga låtar denna omgång, inte en bra hittills när 6 st spelats. Putte har precis nattat lillen, så nu har vi lugnt och skönt, härligt!

2 svar to “Efter snö kommer solsken!”

 1. Margaretha Sjoberg Says:

  Oj, vilken harlig bild! Det ar sa jag langtar hem till vacker vinterdag!

  Jag ar nyfiken pa ett se dina gardiner. Kanske du kan visa dem har nasta gang?
  Vi har varit pa utflykt i vacker vader och Betza har joggat for hon tranar till ett havlmaraton som kommer att ske 1 maj.
  Imorgon borjar regnvadret som kommer att halla i sig till lordag enl prognos.
  Kram mamma

 2. Veronica Says:

  Hej tjejen! Vilken härlig bild! Njuter också av det härliga vintervädret. Kolla in utmaningarna som 4H:arna håller på med. Du kanske ä sugen att hänga på kolla via http://www.4h.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: