Ibland blir det bara så bra som man tänkt sig

Och igår var en sådan dag. Halvdag på jobbet gjorde det möjligt att bouldra på eftermiddagen. Det var härligt att slita lite gummi och hud på granit igen, efter vinterns plastklättring. När regnet började strila stack vi snabbt hem till oss och drog igång grillen. Fler och fler droppade in och till slut var hela vårt nyinredda uterum fullt med härliga människor. Grillen gjorde ett bra jobb och räckte till till alla som ville grilla. Grymt härligt att ha egen uteplats och uterum som man kan ha fest i, riktigt lyxigt tycker både jag och Putte som tidigare bara bott i lägenheter efter att vi flyttat hemifrån.

Efter middagen var vi några som hoppade in i bastun och satt där och snackade och drack öl, i ca 40 min trodde vi… tills Nina kom och sa att vi suttit i 1,5 h!

Tack Nina, Daniel, Gabriel, Michael, Uffe, Jocke, Mia, Anders, Bodil och Anna för att ni hjälpte till att inviga vår grill, utemöbel och uterum, det var grymt!

Uffe och Michael sov över och de var inte sena att hänga på ner till boulderstenarna, havet och solen igen efter frukost!

Skön början på maj måste jag säga. Lilltrolla sover gott på hallmattan efter allt stoj och bus, snart ska också vi hoppa i säng och vila oss i form för morgondagens äventyr…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: