Lövhagen o Lövhagen

Vilket underbart ställe som vi spenderat så mycket tid vi bara kunnat på. Promenerat, joggat, cyklat, åkt längdskidor, badat och paddlat kajak. Året runt alltid någon aktivitet där ute.

Denna höstdag bjöd på fantastiskt soligt och klart väder hos oss i Nynäs, när resten av Sverige verkar ha haft snö och regn..

Hela familjen inklusive Trolla tog en härlig cykeltur ut till Bötet, där vi stannade och fikade, lapade sol och undersökte stock och sten. Puttes knä är mycket bättre men inte helt hundra så jag tog både barnvagn och vovve. Det såg nog lite tokigt ut att Putte gled på cykel bakom, men vi vet ju vem som kommer dra pulkan i vinter 😉

Lite mer packande har vi gjort idag, nu är faktiskt det mesta packat och det är dags att börja med allt smått som dräller här och där, sånt där man inte vet riktigt när och var man ska packa ner! En sväng (1,5h vart det!) till lekparken hann vi med också och Robin fick en rutchkana, en pulka och en skottkärra av en snäll familj vars barn vuxit ifrån sakerna, det blir toppen för honom framöver =)

Och hörrni, imorn får vi tillträde till huset, wow!

Bjuder på några bilder från dagens utflykt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: