Packa packa packa

Att man har så mycket saker.. lite läskigt är det allt. Och nu ska det ner i kartonger för att förflyttas ett antal mil norröver. Jag har packat lite varje dag. Men fort går det inte när jag är ensam hemma med Robin och Trolla. Så nu när Putte varit hemma två dagar har det verkligen känts skönt. Idag har han packat det sista i förrådet och tagit ner hyllorna till och med, så att alla flyttlådor kan travas därinne. Bra idé med tanke på att vi faktiskt ska bo här två veckor till. Tror vi packade flyttlåda numero 90 ikväll innan vi la ner för kvällen.

I morse fick jag sovmorgon och vaknade lagom för att se Putte trava in i skogen med Robin i bärstolen och Trolla i koppel bredvid, det såg så underbart mysigt ut. Min lilla familj liksom på väg på äventyr.

Jag tänkte bjuda på lite bilder från veckan, då jag hängt mycket med bästa Charlotta och hennes söta Anton. Det har ju varit sommarväder och vi har varit på utflykt vid havet på Lövhagen, på boulderstensletning och svampplockning i Segersäng och på öppna förskolan i Nynäs. Lägg till en shoppingrunda och några fikor och middagar så är det komplett 🙂

Nu är jag alldeles färdig och ska hoppa i säng, sussa sött!

Annons

Ett svar to “Packa packa packa”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Tack för mysiga bilder och trevlig läsning vad som händer nere ”på södern”. Ja, vilka härliga blonda mammor med sina gulliga söner. Ni är alla lite lika, faktiskt.

    Kram
    mamma/mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: