Robin firar sin första födelsedag

Hurra hurra för Robin idag!

Robin undersöker innehållet i första paketet

Tänk, den första födelsedagen har kommit, det första året som småbarnförälder har passerat. Så mycket lycka, så mycket slit, så mycket missad sömn, så många underbara små och stora stunder!

Robin började sin födelsedag med att sova ut, till åtta. Sen var det dags för frulle och första paketöppningen. Muminboken verkade vara intressant att greja med, upp och ner eller ej var inte så noga =)

Putte och jag har bakat och fixat i flera dagar inför kalaset. Vid fyra dök mina föräldrar upp kaffe och kaksugna. Sen ramlade Daniel in med sina söta barn Vera och Gabriel. Till sist kom mina brorsor farandes i min gamla 740 och kalaset kunde börja!

Putte bjöd på italienska köttbullar i tomatsås och färsk pasta. Till kaffet fick gästerna krusbärsroyale, finska chokladpinnar, maränger med chokladöverdrag.. Tyvärr sov födelsedagsbarnet när tårtan serverades, men vi sparade en bit som han fick äta upp när han vaknade. Med ett tänt ljus å såklart. Fast han ville bara ta i ljuset så jag fick blåsa ut det fort!

Gabriel hjälpte Robin att öppna alla paket, som innehöll bilar och böcker. Stora och små bilar, men det verkade vara de minsta som kostade 5 kr på Coop som var intressantast, haha!

Gabriel och Vera gav Robin ett nyckelpigetält, sååå gulligt.

Det var flera av gästerna som inte kunde komma av olika anledningar tyvärr, men frysen är full av kakor så för den som vill komma och fika vid ett senare tillfälle är varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: