Midnattsloppet

 

I lördags sprang jag Midnattsloppet, mitt sjätte i ordningen, men det var 5 år sen sist. Och dessutom en förlossning och ett år som småbarnsförälder senare. I lördags var första gången jag sprang milen sen innan jag blev gravid. Jag visste att det skulle bli tufft och målet var att komma runt på under en timme.

Det är något speciellt med Midnattsloppet. Jag får otroliga energikickar av live-banden som spelar längs vägen och har plötsligt energi att ta några hopplasteg och digga med ena armen när jag springer förbi =) Alla människor som ropar hejarop längs vägen och vill göra high-five med en, marshallerna längs vägen upp för den branta stigningen till Sofia kyrka, underbart. Upploppsrakan då man ser målet långt borta på Hornsgatan och får riktig målkänning, då går det SNABBT! Denna gång var det många med mig som tryckte på det allra sista vi hade efter 9-kmskylten för att passera mål inom den magiska gränsen 1 timme! Och jag lyckades: 59 min och 42 sekunder!

Två av mina största supportrar stod och väntade på mig i mål, min kära mor och far.

Och efter loppet träffade jag min kompis Peo som också sprang på en bra tid trots brist på sömn och träning senaste året (han blev far till tvillingar i september).

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett svar to “Midnattsloppet”

  1. Peo Says:

    Jamen visst är vi väl bra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: