Smålandsvisit

Vi flydde stöket hemma i huset och drog till småland på retreat. Ja, eller dvs hälsade på Puttes föräldrar. Två timmar efter att vi ringt och sagt att  vi ville hälsa på var vi på väg! Eftersom bilen är på lagning åkte vi hyrbil och det begränsade utrymmet i bagaget gjorde att vi inte fick med stora vagnen. Jisses vad beroende man är av stor bil, faktiskt aningen skrämmande.

Det visade sig att Puttes syster med familj också var på besök i Lagan så vi fick träffa dem. Fullt hus blev det med 3 små killar och 6 vuxna samt 2 vovvar.

I lördags var det fint väder och vi hängde i Lagans härliga poolområde hela eftermiddagen. Frågan är vem som hade roligast, mamma, pappa eller barn?

Dagen efter blev dock Robin sjuk och fick hög feber… lillpluppen är väldigt tapper och orkar trots det både äta, dricka och leka lite.

Febern har hållt i sig idag så vi har varit hemma och tagit det lugnt medan Affe och Patrik stack iväg och shoppade lite på A6 i Jönköping. Robin fick en egen liten röd kåsa av farfar, den ska invigas på fjällsemestern i augusti!

Nu ska vi kvällsfika.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: