Regn och rusk men utedag ändå

Hejhej, vi har det bra hemma i lilla Nynähamn. Putte jobbar massor fortfarande och har varit på IT-jobb i Bollnäs i veckan, hållt i möhippeevenemang igår och klätterkurs idag. Jag och Robin har varit hemma och haft det bra, men lite ensamt om dagarna. Idag hade vi tänkt åka till Charlotta en sväng, men Robin har lite feber så vi vågade oss inte dit utifall det smittar. Han har varit pigg ändå och orkade leka massor i lekparken. Åka rutschkana var kanonkul och knalla runt hela lekparken och tvättstugan var spännande.  Dessförinnan sov han sig runt hela promenaden runt Strandvägen men jag och Trolla njöt desto mer av vyerna.

I torsdags jobbade jag och sen hade vi sommarfest på jobbet. Vi åkte en båttur ut mot Torö och stannade i Rassa vikar och käkade skaldjursbuffé och drack gott vin. Det var redan så varmt vatten i viken att Peter tog sig ett dopp! Det var säkert över 20 grader redan. Åh vad jag blev sugen på att ha en egen båt och kunna ta sig runt på vattnet. Det är ju liksom havet som är tjusningen med Nynäshamn, så en båt borde vi nästan haft de här åren..menmen man kan ju inte ha allt heller!

I sommar ska vi göra utflyker i skärgården och verkligen passa på så länge vi bor kvar här. En tur till Utö och en till Landsort tänkte vi göra åtminstone! Nån som vill följa med, bara säg till!

Ett svar to “Regn och rusk men utedag ändå”

  1. Margaretha Sjoberg Says:

    Hej Isabelle!

    Tack för uppdatering om vad som händer i fina Nynäs! Vi vill följa med er! Hoppas att Mange med familj också kan få tilfälle att komma med.
    Massor med hälsningar från oss här i soliga Kalifornien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: