Pust, att sälja sitt hus tar på krafterna!

Det känns som om hela maj gick åt till att fixa med försäljningen av radhuset.. det skulle fotograferas, visas, visas och visas.. och så skulle man vara nervös för att ingen skulle komma på visningen, betala det vi ville få och till sist, sälja till rätt personer.. Igår var vi till slut hos mäklaren och skrev på papperna med de nya ägarna! Om de inte hittar nåt allvarligt på besiktningen så att de ångrar sig, så kommer en ung familj från Nynäshamn att flytta in här i mitten av oktober!

I helgen var vi ute i Kungsängen och Putte höll klippklätterkurs för Hasse och Krille. Mina föräldrar passade Robin och Trolla och jag var med och fräschade upp minnet lite på hur man la kil och byggde standplatser. Det var två år sen jag klättrade trad och ett år sen jag klättrade rep ute senast.  Galet när man tänker på det, bäst att inte tänka på det helt enkelt. Bättre att blicka framåt och tänka på hur mycket jag kommer klättra framöver istället. Eftersom vi har förmånen att ha världens bästa barnvakter tillgängligt i princip 24/7, så kommer vi kunna sticka iväg och klättra tillsammans lite då och då, helt fantastiskt underbart!! Och dessutom har vi flera klätterkompisar med barn som vi kan sticka ut med, då passar vi varandras barn och klättrar om vartannat, inte dumt det heller!

På söndagen var jag och Putte iväg till Solna och slet lite plast och jisses vad bra jag klättrade, fattar det knappt, hur kunde jag dra på 6b-6b+, som inte klättrat på länge? Måste vara Fontan som gjorde det, och en månads vila kanske gjorde sitt också?!

Robin passade på och tjuvträna på att krypa hos sin mormor och morfar, så när vi kom tillbaks kunde han krypa och dessutom krypa iväg från sittandes! Så nu är de lugna stunderna över då jag kunde läsa tidningen medan Robin satt snällt och lekte, men det känns bara roligt!

Så här duktig är vår gulliga son på att krypa, 9 månader + 1 vecka gammal:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: