Hemma igen

Landat i Nynäshamn igen då. Packat upp nästan allt. Mina föräldrar har varit med här och hjälpt till att fixa inför försäljningen. Det är skitsnyggt hemma nu, nästan så vi inte vill sälja längre.. varför fixade vi inte så här från början kan man undra.. tur vi flyttar till ett ännu coolare ställe sen!

Alla är lite resbakis idag. Robin har varit ovanligt gnällig och osjälvständig och jag och Putte är supertrötta. Fast vi har fått mycket undanröjt idag, nu är första gången idag jag sitter och kopplar av, då känner man hur trött man är.

Det blev så att jag slutade amma för nån dag sen. Under semestern har det minskat mer och mer i takt med att Robin ätit mer och mer vanlig mat. Sen har Putte börjat natta honom och då har han somnat med en flaska välling i magen och ingen amning, så det blev naturligt att bara amma på morgonen. Men i förrgår verkade det inte vara så mycket kvar i brösten för Robin släppte direkt och var irriterad, så vi gjorde gröt istället och sen dess har jag inte ammat. Känns samtidigt skönt och lite sorgligt. Amningen har varit en väldigt härlig del av att vara mamma för mig och varje amning var en stunds avkoppling och närhet med Robin. Men Robin är ingen liten bebis längre utan en liten kille och det känns ju  jätteroligt att han blivit så stor och förståndig nu. Och det är mycket lättare för Putte att ha hand om Robin när jag inte ammar längre. Jag börjar jobba en dag/vecka from nästa vecka, det blir kul! Och roligt att Putte och Robin får helt egen tid tillsammans.

Imorn är det dags för vår årliga boulder/grillvalborgsfest! Det kommer en hel del folk, jättekul ska det bli att träffa våra goa kompisar igen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: