Glider runt i solen

Hela familjen, ute på utfkykt, varje dag. Det är fantastiskt!  Idag gled vi upp till området 91.1 och mysklättrade orangea slingan, gjorde 24 problem var och avslutade med ett par i Roches aux Sabotes på vägen hem. Putte satte en fin 5+ med sina sista krafter medan jag och Robin hejade på nedifrån. Det finns en film från det tillfället, titta gärna på den och se hur Putte löste problemet, och missa inte att se på Robin som sitter i sin egen lilla värld och leker i sanden =)

Han började se trött ut, men kämpade på och försökte leka lite… vi kollade på klockan och upptäckte att den var över sju.. stackars liten, dags för middag och välling för länge sen och redo för sängen jue! Vi har världens snällaste och tappraste lilla son som aldrig gråter och bara klagar när det verkligen är nåt som stör (hungrig, trött, för varm/kall, måste gå på pottan..) vilket gör oss till väldigt lyckliga föräldrar som kan njuta av vårt barn och vår tid tillsammans som familj. Att vi fått klättra så pass mycket (läs. så mycket som vi orkat och lite till) är helt otroligt och inte alls något vi räknat med.

Dagen började med att Robin hjälpte pappa Putte att laga sin första punka på vagnen.

2 svar to “Glider runt i solen”

 1. Susen Says:

  Ni verkar ha det så otroligt mysigt!!
  Stor kram till er alla!

 2. Margaretha Sjöberg Says:

  Hejaheja vilken duktig kille att stå stadigt iförd rejäla skor. Morfar säger att han ska lära Robin gå nu när han kommer hem!

  Ja, Göran vill alltid lära sina barnbarn gå. Så var det också med barnbarnen i Kalifornien. Nu skall han tydligen ge sig på Robin också.

  Kramar till er alla från
  morfar och mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: