Fler kompisar har anlänt!

Nu är det påskvecka och fler svenskar har kommit ner. Daniela och Robban kom med ett helt band kompisar från KC och igår anlände Tobbe med lilla Edith (13 mån)  samt hans kompis Arvid med Julia (14 mån). Så vi har fått lekkamrater allihopa!

Idag hängde vi i Roches aux Sabotes, vårt ”hemmaställe” som vi kan promenera till. Det var lite kallare idag, en jacka till hade inte varit helt fel, men den låg kvar i giten såklart. Våra goda lunchpizzor också. Så när det närmade sig middagstid hade jag helt slut på krafterna.. Men nu känns det bättre efter en varm dusch och den efterlängtade pizzabiten =)

Jag fick inte så mycket klättrat idag. Drog på flera leder men antingen vågade inte eller orkade inte toppa ur dem. Fotarbetet är ok, så nästa klätterdag är det dags att börja ta i lite! Putte och jag brukar klättra nästan lika hårt, men nu ligger han lite före mig och vi kör inte samma problem hela tiden. Det är tråkigt för det är som allra roligast när vi två kämpar med betan på samma problem och sakta jobbar fram en lösning och sätter problemet båda två efter varann.

Men jag har myst jättemycket med Robin idag, han har känt på träd, stått och hållit i sig själv i stenar och kollat på när de äldre barnen röjt runt och fått sina leksaker snodda av de snabbare busarna!

Ett svar to “Fler kompisar har anlänt!”

  1. sabina Says:

    oj duktiga kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: