Klätterdag

 

Ojoj, vilken härlig dag vi haft idag! Först sovmorgon för Robin vaknade inte förrän 7:20, ammade och slumrade bredvid mig till 8:40. Sen härlig frukost och lite bus innan vi packade in oss i bilen och åkte till Isatis. Det var ganska kallt men klart väder på förmiddagen och solen värmde gott senare på eftermiddagen. Efter lite uppvärmning på några lätta problem blev Robin hungrig och fick lunch av pappa Putte. Sen somnade han i vagnen och vi kunde klättra järnet en liten stund. Och även sen när Robin vaknat gick det bra att klättra, en av oss lekte med honom och den andre klättrade. Robin var helt faschinerad av löven på marken, pinnar och kottar, stenar och träd. Det är så häftigt för att allt är nytt för honom och lika spännande!

Trolla hittade en lekkompis, en 6-månadersvalp, och röjde runt med honom i säkert 30 minuter, till slut låg båda två på marken och bet mot varandra utan att orka röra sig, hehe.

Klätterformen är oförskämt bra, jag orkar mer än jag trodde och står bättre på fötterna än förmodat. Fast man tycker alltid man står dåligt på fötterna i fontan, fransmännen är så sjukt mycket bättre än oss på det, så när man slitit järnet på ett problem och tagit sig upp, så kollar man i föraren och ser att problemet är en 4a. haha!

Efter många fina timmars vistelse bland stenarna i skogen storhandlade vi och åkte hemåt, trötta och lyckliga. Putte lagade panerad fisk med potatis och rödvinssås medan jag och Robin duschade av oss. Robin fick soppa i nappflarran och somnade sen som en liten stock!

Det blir inte så mycket bättre! Nu ska jag dricka upp mitt vin och gå och sova!

Ett svar to “Klätterdag”

  1. Madden Says:

    Hej!
    Vad underbart ni har det, vilka fina dagar. Och vad hälrigt för Robin att få vara ute och mysa och leka med pinnar och bara hänga med på alla äventyr, det är helt fantastiskt. Jag blir så inspirerad. Puss och kram!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: