Packat och packat

Nu har jag packat lådor i flera dagar, 25 st tror jag det blev till slut med lite hjälp av Putte och Affe. Ikväll stack jag iväg och lånade en kompis släp, medan Putte nattade lillen. Kändes bra att bryta lite könsroller där ett tag. Jag har inte kopplat på släpkärror så många gånger förut, så det var en bra erfarenhet att göra det på en halvbra upplyst parkeringsplats full med is och snö..

Har också passat på att sortera ut lite kläder, skor och saker till Röda korset, skönt att vårstäda! Sjukt vad man samlar på sig prylar.. ja det där kan man filosofera mycket runt, vårt samhälle med konsumtionsfixering. Jag försöker göra medvetna val men erkänner villigt att jag är en del av det slöserisamhälle vi lever i som inte är hållbart i längden.

Robin har varit en solstråle idag, han har kommit på hur roligt det är att stå och gå, med hjälp givetvis. Så fort han kommer i lodrät position skrattar han så nöjt, underbart att höra. Två tänder håller på att titta fram där nere också, här händer det grejer.

Längtar så tills vi ska flytta, det börjar bli mer verkligt nu när vi börjat packa och förbereda för att sälja vårt radhus. Så här ser det nya huset ut framifrån!

Här är vårt nya hus!

Annons

4 svar to “Packat och packat”

 1. linnea jonasson Says:

  Dit skall jag komma och hälsa på!

 2. Belliz Says:

  Linnea, du e så välkommen i höst! Då kommer barnen springa omkring och röja, häftigt!

 3. Veronica Says:

  Hej

  Gå in på http://www.medvetenkonsumtion.org

  Ser fram emot att hälsa på er i ert nya hus!

  Kram kram

 4. Susen Says:

  Oj vad fint!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: