Sköna måndag

Igår var en sån där dag som flyter på riktigt bra, när man går runt med en skön känsla i magen. För det första var natten bra, vi sov bra allihopa. Sen behövde inte Putte åka så tidigt till jobbet utan vi hann äta frukost tillsammans. Vid lunch tog jag och Robin bussen ner till stan och kollade lite affärer. Jag letade efter en regnoverall till honom inför våren och sommaren då han säkert kommer vilja krypa omkring på marken. Jag hittade ingen beggad men väl en ny för 100 kr. Tyvärr var en tryckknapp till luvan trasig så jag fick 20 % rabatt och tänkte att jag får gå till skomakaren för att få den fixad. Jag hann bara kliva ut på gatan så mötte jag honom där och han tog med sig overallen direkt och efter babycafét hämtade jag den, flyt!

Robin hade jättekul på babycafét, hela han lyser som en sol när han får sitta i ring och sjunga och titta på de andra bebisarna. Han satt själv för första gången i flera minuter under sångstunden, det måste nog räknas till hans första lyckade sittförsök!!

När vi satt och åt middag så kommer plötsligt Putte hem och överraskar oss, han skulle kommit mycket senare! Dessutom var han inte helt slut efter jobb och pendling så vi orkade ta ett gemensamt tag och skura kök och badrum, så nu glänser det här hemma 🙂

 

Jag har funderat länge på när jag ska flytta ut Robin i sitt egna rum. Så länge han inte kunnat röra sig bra och vaknat en del på nätterna har det kännts skönt att ha honom på armlängds avstånd. Samtidigt stör vi alla varandra en del och ska man flytta ut bebisen har jag läst att man inte ska göra det i den känsliga period som kommer mellan 7-9 månader. Så igår fick jag infallet att göra det. Jag kan säga att Robin mycket väl märkte att han inte skulle nattas i sitt vanliga rum, han vred huvudet fram och tillbaks, fram och tillbaks, så fort vi klev in i hans nya rum. Och det blev en del gråt innan han kunde koppla av och somna. Men efter X antal nappistoppningar, klapp på huvudet och ombäddningar av täcke och gosedjur så somnade han, på egen hand, i sitt egna rum! Stora killen!

Jag tror jag var upp en gång i natt och bäddade om honom, men sen sov han till 6 och 6:30 lyfte jag över honom till vår säng för att amma och myssova en timme till. Vår lilla bebis håller på att bli en liten pojke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: