Augustimammaträff på fjärilshuset i Hagaparken

I måndags fick vi äntligen ses igen, alla augustimamas!Vi snackar dagligen på Facebook om allt från mat och sömn till roliga anekdoter och klipp på you tube. En bra inspirationskälla till aktiviteter man kan göra med barn och tips på sovrutiner och annat man undrar över som nybliven förälder. Och det är mycket det! Har man inte tid att logga in på en dag så har man mycket att läsa i kapp, minst sagt.. jag försöker inte bli stressad över att ”missa nåt” men det är svårt, beroendeframkallande är det att chittchatta med mina augustimamas 😛

Nu fick vi alltså tid att ses och snacka IRL, superkul! Gott om plats hade vi också, Fjärilshuset var perfekt för en stor bunt mammor, barn och barnvagnar. Robin var i bättre balans idag som tur var och hade ro att äta sin mat och amma lite, så att humöret hölls på topp och han orkade interagera med polarna i stolarna bredvid. Det gick bra ända tills vi skulle rada upp allihopa och ta foton, såklart..

Avslutningsvis promenerade jag med de andra till Solna station och visade vägen. Det var lite nostalgi att knalla genom Hagalund, där jag och Putte bodde i 3 år och när vi skaffade Trollet. Många bra minnen därifrån.

Lite bilder från träffen:

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 svar to “Augustimammaträff på fjärilshuset i Hagaparken”

  1. Linnea Says:

    Helt underbart att träffas! Du är en fin människa! Snart igen. Kram

  2. Veronica Says:

    Härligt ni ser ut att ha haft det :-)Tips på andra ställen att träffas är ju 4H-gårdar. Speciellt när barnen är lite större som senare i vår, sommar. Augustendals 4H i Huvudsta/solna har ju café, även Akalla 4H har café, på sommaren är det ju fint att ha Picknick och besöka Stora Skuggans 4H som ligger bakom Universitetet. Hästa 4H har ett härligt sommarcafé, Mina tips såhär på rak arm…kolla in var de finns på http://www.stockholms4h.se.

    Under våren kommer det vara massa familjedagar på gårdarna med roliga aktiviteter så håll utkik.

    Kram Veronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: