Stadsbesök

Ojoj, alldeles snurrig nu, har varit i stan och träffat Jessica, lunchat och sen försökt hitta innerkuddar till mina nysydda kuddfodral. Vi lunchade på ett för mig nytt ställe, restaurangen på hotell Scandic. Perfekt för barnvagnar, med god buffé och superbra service (det är ju hotell väldigt bra på överlag). Vi satt säkert i 1,5 h och åt och snackade och Robin skötte sig exemplariskt som vanligt. Inte ens när vi irrat in och ut ur massor av affärer i flera timmar klagade han, mitt lilla underbara barn.

Självklart var tågen försenade och de bytte perrong för Nynäståget i sista sekunden när vi stod i Västerhaninge så jag fick springa med barnvagnen, klämma in mig i en minihiss med en annan mamma, springa uppför trapporna till andra perrongen med vagnen framför mig och kasta mig på tåget… och konstatera att jag varit lycklig som sluppit pendla de senaste 3,5 åren.. väl hemma missade vi (såklart) matarbussen upp till Sandhamn, men som tur var kom min snälla man till undsättning och hämtade oss med bilen!

Och så lagade han egen pizza till middag och slängde ihop en vetelimpa till kvällsfikat när ugnen ändå var på. Kärlek ❤

 

Ett svar to “Stadsbesök”

  1. Margaretha Sjoberg Says:

    Hej gulliga mamman!

    Vilken superpojke ni har! Han blir nog ocksa fortsattningsvis en lugn och nojd liten kille. Men vilken pers for dig med tanke pa att du ar barnvagnsbunden. Skont att du nu ar hemma och blir ompysslad av din man.
    Pussokram
    mamma och pappa pa Hawaii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: