Sköna fredag

Idag har vi sällskap hemma av Putte, som tar ledigt idag eftersom han ska jobba med klätterkurser hela helgen. Då pyser vi ut till Kungsängen och myser istället =) Men som sagt, idag är vi alla hemma!Nu är vi nyss hemkomna från dagens prommis. Idag var det riktigt skönt ute trots att det ser mulet och tråkigt ut.

Robin har upptäckt tjusningen med att röra sig, dvs vända och kräla runt, och det gillar han numer att göra även på nätterna. Så de lugna sköna nätter vi haft ett tag har bytts mot att han stökar runt och jag får kliva upp och lägga tillbaks honom mitt i sängen och bädda om täcket ett par gånger per natt i alla fall. Och så har han börjat vakna och gråta så jag måste stoppa i nappen, inget annat duger.. liten, tror han börjar upptäcka världen på ett nytt sätt och måste lära sig förhålla sig till det. Jag räknar med att de närmsta åren kommer vara så här, perioder med lugna sköna nätter och dagar varvat med sömnlösa nätter och mycket tröst och närhet! Livet som småbarnsförälder helt enkelt. Jobbigt, men alldeles alldeles underbart och SÅ VÄRT DET! Titta bara på sötnosen =)

Lätt att älska!

Nu ska vi fika, amma och sen sticka en sväng till Haninge. Vi ska besöka en sån där stor barnaffär för första gången i våra liv, kolla lite på rejäla bärselar och annat kul, det finns ju hur mycket gadgets som helst till barn. Lika stort som frilufts-industrin minst!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: