Göra allt och ingenting

Idag ska jag ta mig friheten att göra INGENTING! Jo förutom att ta hand om lilla söta Robin dårå. och köra en tvättmaskin, och lägga in några räkningar.. men inget annat. Trolla är med Putte på hans kontor så jag har inte ens henne att gå ut med. Kanske tar en prommis ändå för det ser skönt ut ute och Robin behöver frisk luft varje dag.

Jag är träningsvärk, sååå härligt!! Fick sticka iväg själv och köra ett pass längdskidor i lördags.. ensam i skogen, bara träden, snön och skidspåren, min egen andhämtning.. underbar känsla.

Körde 5,7 km, lite lagom att börja med. Kondisen känns ok trots allt, kroppen känns också ok, lite mjuka fogar i bäckenet fortfarande och magmusklerna har inte gått ihop igen.. nån som sa att det kunde ta 3 år (!), hoppar jag går fortare, men men, det är ju en tuff resa kroppen varit med om.

Och igår blev det en sådär underbar dag som vi får till ibland. Åkte till KC2, hängde där hela dagen och klättrade, fikade, snackade skit med Madde, Erik mfl. Barnen fick rumla runt på en stor mjuk filt och vi turades om att passa dem. Alla glada och nöjda och lyckliga i magen. Sen hem och duscha, äta mat, mysa i soffan.  Kärlek helt enkelt.

Hela min vecka är faktiskt väldigt tom. Det är skönt och det finns massa plats för spontana infall, det gillar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: