Present från gammelmoster

Igår kom ett paket till Robin, det är så gulligt när det är adresserat till honom,  han är liksom en egen liten person som man kan skriva till, det är häftigt! Min moster, hans gammelmoster Elsie, har stickat raggsockor till honom, jättefina, som såklart åkte på med en gång och förevigades 🙂

Titta vilka fina sockor jag fått av Elsie!

Sen kom Madde, Ava och Saga på besök. Trolla och Saga kommer så bra överens, det är roligt att Trollet får leka lite, hon är ju så glad i andra hundar. Vi tog en lång härlig prommis runt Strandvägen innan barnen fick leka på golvet tillsammans. Ava är 2 månader äldre än Robin och är på g att börja krypa, så hon hade övertag när det gäller att klämma och känna på varandra. Hon han undersöka Robins ansikte och sen pysa iväg innan han fick upp sina armar och lyckades sikta in på henne.. men han verkade inte så brydd över det!

Ett svar to “Present från gammelmoster”

 1. Margaretha Sjöberg Says:

  Hej Isabelle!
  Morfar och mormor har nyss tittat på filmen och den är för gullig. Vi såg att Robin fick tag på leksaken som Avalea kom med till honom. Robin pratade massor med henne så han blir nog en social person.

  Fina och varma sockor från snälla Elsie!
  Kram
  mormor och morfar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: