Hemma igen

Nu är vi tillbaks i lilla radhuset igen, efter en hel vecka i Kungsängen. Det blev att vi stannade så länge för Patrik låg hemma med världens förkylning som vi försökte undvika. Tror vi fått en släng av den ändå (eller nån annan) för Robin hade 38 graders feber en dag och jag är otroligt trött och har ont i huvudet sen några dagar..

Robin har tagit ett jätteskutt denna jul. Det har verkligen märkts. Nu kan han sitta med vid bordet och är alert på vad som händer omkring honom på ett nytt sätt. Och han har fått lite mer precision i händerna, som när han satt i babysittern och grabbade tag i ett julklappspapper som låg i en påse vid sidan av, det var liksom målmedvetet -Den där ska jag ha!

En hit var när vi la honom på lama-fällen naken. Det var underbart skönt och han ålade omkring och var lycklig till och med på magen, som aldrig tidigare! Han brukar inte röra sig så jättemycket annars, tjock och bekväm som han är. Tror han verkligen kände kroppen och det var nog skönt med det lurviga mot kroppen. En sån skulle vi ha hemma med istället för alla tråkiga fleecefiltar..

Jag har lyft ner läragå-bordet från vinden och det älskar han i korta perioder.

Läragå-bordet är hur kul som helst

 

Morfar och brunbjörnen Robin

Annons

Ett svar to “Hemma igen”

  1. sofia Says:

    ja du man undrar vikka alla är.. min blogg har 150-200 läsare per dag, och ändå är det inte så många som säger nått =)

    så fin han är! att ligga utan kläder är en hit! jag har en ny teori. av med kläder (iaf strumpor å byxor) å ner me dom på golvet! det händer sååå mkt i utvecklingen. verkar vara bra att dom får känna sin kropp åså, inte med an massa kläder hela tiden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: