Vuxenaktivitet

Underbart, igår kväll fick jag göra lite vuxensaker igen! Lisa och Linda kom över och hälsade på Robin, det var första gången Lisa träffade honom. Robin fick en superfin filt med Tigger på, han blir så bortskämd! Sen när jag ammat så lämnade jag honom hos mina föräldrar och vi gick ut och käkade! Och varken Linda eller Lisa har några barn, så det blev inget barnsnack, vad skönt det var.  Det behövs lite sånt ibland också för en hårt arbetande småbarnsmor 😉

Jag är verkligen glad över att ha så fina vänner.

Jag skulle egentligen också träffat Veronica, men hon var tyvärr förkyld, så vi får ses en annan gång.. Vågar inte riskera att smitta ner Robin, förkylda bebisar är INTE kul. Hoppas vi båda klarar oss från Puttes hemska virusförkylning. Han ligger hemma och hostar och har värk i hela kroppen stackarn, vi håller oss på behörigt avstånd, väldigt tråkigt men lika bäst.

Nu ska jag försöka få tag i lugnande tabletter åt Trolla. Jag var ju duktig och köpte det förra veckan. Men nu ligger de ju hemma i Nynäs. Det var inte meningen att vi skulle bli kvar här så länge. Dessutom tog Putte med sig alla mina finkläder och det mesta andra när han körde hem i måndags, för vi skulle ju komma efter så fort han kryade på sig. Typiskt.

Ska åka till Jakan, där fanns tydligen 1 enda paket kvar, som de lagt undan åt mig, hoppas nu det finns där när jag kommer dit. Jag står inte ut med att se Trollet darra som ett asplöv och inte kunna kissa på ett dygn pga av alla hemska smällare, usch! Numer blir jag illa till mods bara jag öppnar tidningen och ser all helsidereklam för det ena dundersmällarpaketet större än det andra.. om det ändå bara var precis runt tolvslaget, men folk börjar ju redan nu att smälla av och sen eskalerar det, 500 000 husdjur förvandlas till nervvrak varje år, för att inte tala om alla vilda djur som dör av skräck. Jag får magknip..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: