Fixelifix

Oj vad det fixas här hemma nu. Patrik har flyttat sitt kontor nu och är där och håller på att montera ihop skrivbord, dra sladdar, packa upp lådor.. jag är hemma och gör ungefär samma sak! Sekretären får en egen plats i övre hallen, det får bli vårt gemensamma arbetshörna from nu. Robin får eget rum! Där har vi inte kommit så långt, men det kommer bli jättefint och mysigt =)

I helgen fick vi tid att bara vara tillsammans, hela lilla familjen, sååå skönt och viktigt. Det är lätt att man bara gör en massa saker hela tiden, men nu ska vi se till att göra saker TILLSAMMANS.. och mysa hemma, vi har det ju så bra här. Nu börjar radhuset verkligen bli vårt. Rum efter rum är fixat och anpassat så som vi vill ha det, känns otroligt skönt.

Robin var ju väldigt duktig på att ta nappflaskan direkt när han var liten. Men nu har han glömt bort den och samtidigt fått en egen vilja som säger – Mammas boobies vill jag ha, inget annat!!! Så för att jag ska kunna vara ifrån honom och Patrik ska kunna ta hand om matningen, så har vi börjat öva med flaskan nu. Varje dag pumpar jag ur och ger honom istället. Igår var det mycket skrik men idag accepterade han det nästan direkt. Det gick ju inte så bra när jag var på julfesten, varken pappa eller bebis var glada när jag kom hem, så kan vi ju inte ha det varje gång jag ska iväg, övning ger färdighet som alla vet.

Vi har också börjat öva på att sitta på pottan! När jag byter blöjan passar jag på att sätta honom en liten stund på pottan också, för han brukar nästan alltid kissa när blöjan åker av. Det är lika bra att han är van att sitta på pottan, även om det kommer ta ett bra tag till innan han kopplar vad man egentligen har pottan till!

Ett svar to “Fixelifix”

  1. veronica Says:

    Hej på er

    Så stor han är lillkillen! Vi måste verkligen träffas snart! Vad sägs om mellandagarna? Kommer jobba järnet inför jul och sen bär det av till torpet på torsdag för bara mys och avslappning med skidåkning, brasa och god mat över helgen!

    Ta hand om er så länge!

    Stor kram Veronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: