Idag mår jag väldigt bra!

Ok, natten var väl sisådär, Robin väckte mig varje timme och gnällde, ville ha nappen eller bli ombäddad (vad han nu ville egentligen vet man ju inte men det var vad jag gjorde iaf) men jag fick sovmorgon när Putte tog hand om Robin sen.

Men jag fick umgås med hela min lilla fina familj idag och göra det jag gillar allra mest, vara ute i naturen med den 🙂

Efter frukost stack vi ut på en superduper härlig skidtur på Lövhagen! Nya skidorna till cx:en skulle ju invigas. Först tog Putte och drog Robin och jag glassade bredvid, dragen av Trolla. Det var lite dåligt med snö på sina ställen så vi fick passa oss så vi inte stod på öronen i nerförsbackarna. Jag var vis av erfarenhet från förra vintern… då var Robin en liten skorpa i magen..

Vi hittade en mysig fikaplats i eftermiddagssolen längst ute vid vattnet, där bjöd Putte på nybakta dinkelbullar med ost och blåbärssoppa till det. Solen sken och det var vindstilla, en praktfull vinterdag att njuta av. Sen bytte vi och jag drog Robin sista biten till bilen. Det kändes bra att kunna ha honom på släptåg där bak. Inte ska man behöva säga nej till vinteräventyr bara för att man fått barn 🙂

Vi träffade min kollega Ellen med man och hund, de skakade på huvudet åt oss tokskallar! Dessutom undrade de varför jag fick dra pulkan och inte Putte! Det roligaste var att det verkade köpa hans svar: – För jag har redan så bra kondis så Isabelle måste träna lite mer!

Snart blir det pizza och kvällsmys. Hoppas lillplutten sover bättre i natt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett svar to “Idag mår jag väldigt bra!”

  1. sofia Says:

    det verkade gå fort över iallafall. ush får så dåligt samvete nu 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: