Mysdag

Det blev en bra dag igår, först en promenad med grannen, hennes son och två vovvar, sen fikamys hos Charlotta och lille Anton i Segersäng. Lotta hade gjort knäck,det är ju larvigt gott, men man känner nästan hur det fräter på tänderna!

Det blev lite turbulens mellan mig och Putte igår, mest missförstånd mellan två trötta småbarnsföräldrar, som tur var pratade vi ut när jag kom hem på kvällen och somnade som vänner utan nåt grufs kvar i luften. Det är inte så himla lätt att synka ihop sig som familj, det ska gudarna veta.. Särskilt inte när den ena jobbar massor och den andra tar hand om allt hemma och man knappt ses. Så i helgen ska vi ha familjemys hemma och göra INGENTING!

Nu laddar jag inför kvällens julfest med jobbet. Vi ska på Nynäsgården och äta julbord och se nån show tror jag. Hur som helst, det blir trevligt att träffa kollegerna lite, hoppas Kalle och Kalle kommer, de är så roliga. Får se om Robin accepterar nappflaskan hemma med Putte, det var ju ett tag sen sist. Men han är matglad så det ska nog gå finfint.

Nehep, dags att amma igen då!

Annons

Ett svar to “Mysdag”

  1. Susen Says:

    KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: