Vaccinationsdags

I måndags var vi på BVC igen. Förra veckan på 3månaderskollen så var Robin förkyld och det blev ingen vaccination, nu har han haft snuvan i en vecka så det borde inte bli värre, och det var ok att vaccinera honom. Han fick två sprutor, en i vardera låret. Första gick bra, den andra sved och han bärjade gråta, i ca 10 sek. Tuffa killen.

Jag vägde honom också, nu stog vågen på 8,2 kg! Med blöja och kläder, men ändå, han har gått upp ca 400g på en vecka, var ska detta sluta, han kommer bli jättestor!!

Han får inte plats i insatsen i vagnen längre.. så nu får han ligga i åkpåsen direkt i själva vagnen. Inte lika mysigt och ombonat men vad gör man?

Idag har varit en toppendag. Började med att baka muffins. Sen stack vi ut på en skön runda runt Strandvägen, jag joggade och invigde mina nya Icebugs (löparskojor med dubbar), de var grymma.

Robin somnade som vanligt i vagnen. När han inte ätit på 6,5 h väckte jag honom.. liten trött kille idag, undrar om det är vaccinet? Och inte kunde han koppla av och somna i sin säng nu på kvällen heller, det har han inte kunnat sen han blev förkyld, jobbigt! Undrar när det vänder igen?

Sen kom fiskbilen och vi handlade röding och torsk för 1000 kr men nu har vi massa god fisk! Putte blev inspirerad och lagade torsk i ugn med koriandersås, supergott, det var en annan kvalitet på fisken än den man hittar i frysdisken på coop!

Ne nu måste jag hoppa i säng, tror inte Robin sover så länge i natt innan han vill äta, för idag har han bara ätit 5 ggr mot normala 6-7 ggr.. nattinatti

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett svar to “Vaccinationsdags”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Hej på er därnere i Nynäs!

    Där hander det saker och ting, må jag säga. Helmysiga bilder som man bara njuter av att titta på!
    Kramar från oss i Kungsängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: