Ta det lugnt

Man måste se till att ta det lugnt tillsammans ibland. Ladda batterierna. Det är så lätt att man hela tiden bokar upp sig på grejer, vill va med där det händer roliga grejer, träffa mysiga människor. Det är kul, men ibland behöver man bara vara. Denna helg är en sån. Putte är ledig både lördag och söndag. Imorn är första advent. Då ska jag julpynta radhuset och vi ska baka lussebullar, pepparkakor och muffins!

Idag har vi spelat en himla massa gitarr tillsammans, Robin gillar att lyssna på oss, och tagit en lång skön prommis runt Strandvägen och tittat på sjöfåglarna som ligger och guppar stillsamt i stora flockar. Väl hemma bjöd Putte mig på kaffe latte och nybakt surdegsbröd med ost och pepparkakor, lördagsmys!

Jag nattade Robin tidigare idag än vanligt, han var så himla trött. Jag tror vi ska försöka få till nattningsrutiner med amning, pyamas på och sova innan kl 21. Och så en nattamning innan jag somnar vid 23, om han vaknar runt då, i mörkret i sovrummet, så det fortfarande är natt.

Annons

Ett svar to “Ta det lugnt”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Hej Isabelle!

    Vi håller med dig till fullo vad gäller att faktiskt bara vara och göra det mysigt hemmavid. Tala om ladda batterierna!
    Kram
    Robins morfar och mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: