Här händer det grejer!

Från att ha avskytt magläge och bara legat med ansiktet ner i filten och varit frustrerad, så wolala, i förrgår skedde detta:

Tittut, nu ser jag upp!

 

Förkylningen börjar ge sig lite, i natt vaknade han några gånger och jag fick stoppa i nappen, men han kunde hålla sig till 4:30 för nattmålet och 8:30 för frukostmålet! Däremot var det svårt att koppla av igårkväll. Både jag och Putte försökte natta, till sist fick vi köra filttricket, då somnade han i Puttes famn och sen gick det att lägga ner honom i sängen.. stackars liten, han grät säkert 30 minuter, så länge har han inte gråtit förr tror jag, både jag och Putte är så ovana att vi blev alldeles spaka. Och eftersom nattningen gått så himla bra ett tag, så var vi inte inställda på detta. Men så är det ju, rutiner är föränderliga, hela tiden! Jag tror det är svårt att koppla av med snor i nosen och huvudet fullt med nya intryck. Det händer extremt mycket hela tiden. Förutom att kunna lyfta huvudet har han lyckats greppa leksaker och ta sina första väl supportade steg framåt!

Ikväll kommer Tess och Johan hit på middag, spontant och bra, sånt gillar jag 🙂 Och så börjar På Spåret med Lindström och Look, de är för sköna, värt att kolla på bara för dem, men jag gillar geografi och den typen av kunskap På spåret handlar om!

Snön faller fortfarande ute 0ch kallt är det, -7, brr!

Robin sitter i mitt knä och följer intresserat med på vad jag håller på med, dvs bloggar. Han hör till generationen som kommer tycka det är mer naturligt att skriva på datorn än med en penna! Och att umgås med polarna via nätet än att träffas irl. Min generation är på god väg men hans kommer ta det hela vägen! Jag kommer nog inte gilla om han vill sitta vid datorn flera timmar per dag istället för att vara ute och springa eller göra något annat lite mer kreativt hemma, blir svårt att tackla det där tror jag. Jaja, det är ett senare problem. Med en far som jobbar med datorer och en mor som älskar att blogga, chatta och surfa så blir det nog svårt, man måste ju föregå med gott exempel! Lagom är bäst, men vad är lagom?

Annons

Ett svar to “Här händer det grejer!”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Bravo, säger morfar och mormor som nyss läst bloggen. Helt underbart att se att helt plötsligt så är det helt naturligt att ligga på mage och lyfta huvudet och se sig omkring!!
    Om Robin dessutom börjar greppa saker så är det inte konstigt att han inte kan koppla av vid sängdags. Betänk, allt han har lärt sig med hjärnan fullt påkopplad och sedan skall dessa färdigheter lagras! Huh, vilken ansträngning!
    Fantastiskt kul säger morfar och mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: