Sovmorgon igår men inte idag

Robin tyckte väl jag fick sova nog igår, så i morse ville han absolut ha lite action vid 6:30. Försökte stoppa i nappen och få honom att sova lite till, men inte då. När jag kikade över kanten till spjälsängen låg han där klarvaken med sina stora ögon och fyrade av ett leende mot mig, inte så stor chans att somna om då. Tänkte att det  kanske var snor och blöt blöja som väckt honom, så vi fixade det, men sen var han definitivt klarvaken. Nässugen gillas ICKE, då blir han skitförbannad (det är säkert jätteobehagligt att bli sugen i nosen..). Efter lite mat var han fortfarande superpigg så vi klev upp och jag gjorde frulle och satte mig och åt, lagom pigg.. när jag tittar till Robin ser jag att han somnat i babysittern, den busen! Här sparkar man upp mamma tidigt och sen har man mage att somna om! Jag åt klart och la honom i sovkorgen och la mig själv en stund. Såklart han jag precis komma ner i sömnläge när han vaknade igen..

Och han ville absolut ha mat kl 2:30 i natt, det gick heller då att få honom att somna om. Hoppas det var ett undantag för jag var så lättad att nattmålet kunnat skippas..

Förkylningen har lättat som tur är, om ett par dagar är han nog helt frisk igen. Skulle träffat fina Lina ikväll över en bit mat, men med tanke på klass 1-varningen som utfärdats och att Robin inte är helt frisk så stannar vi hemma och myser istället. Vi vill ju inte hamna i snöoväder och vänta på nån ersättningsbuss som aldrig kommer i Västerhaninge, eller smitta Lina med sin fina runda mage!

Ska passa på att fixa lite med julklappar, det är ju exakt en månad till jul idag!! Vi ska fira jul med Putte syster Linda och hennes familj i Huddinge, lagom långt att köra tycker jag.

Jag vill också passa på att välkomna mina nya läsare till bloggen, hoppas ni tycker det är kul att följa våra små upptåg. För tillfället handlar allt logiskt nog om bebisar, eftersom det är i princip vad mitt liv kretsar kring nu, men jag hoppas det är roligt att läsa om oss! Skriv gärna nån kommentar så jag får lite input från er, det uppskattas 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: