Sovmorgon!

Tror vi satte rekord i att sova länge idag! Kl 10:45 tyckte Robin att det var dags att kliva upp. Då hade vi somnat om efter morgonamningen kl 8.. Robin är ju förkyld och har sovit mycket senaste dygnet. Igår la Putte honom redan vid åtta för han var så trött. Han somnade fint men vaknade av att han satte snor i halsen och började storgråta, stackars liten, så han fick komma upp en stund till och bli tröstad. Då fick vi en underbar stund tillsammans alla tre. Han satt på bordet och tittade intresserat när Putte drack vatten, och skrattade varje gång Putte tagit en klunk, man såg verkligen att han var med på vad som hände! Sen tittade han när jag slevade i mig yogurt och skrattade varje gång jag tagit en tugga och sa ”mmm”. Så med har han inte varit förut när vi ätit, underbart att få sån kontakt med honom.

Om jag tyckte det var trist väder igår, så är det ännu värre idag, snöstorm.. hade det inte varit för vovven hade vi inte gått ut idag, så henne får vi tacka för den friska luften vi får varje dag. Väl ute är det inte så himla farligt, ganska skönt att vara ute och promenera till och med. Jag är så nöjd att jag har riktiga vinterkläder, som funkar i snöstorm på fjället, så lite snö i Nynäs är inga problem. Min klättermusenjacka håller mig torr och vinden ute i alla väder!

Trolla är för rolig, varje vinter när snön kommer får hon problem att göra ifrån sig, hon letar efter en snöfri fläck länge och väl. Och samma sak varje vår, då letar hon efter en snöfläck att kissa på, snacka om vanedjur 🙂

Måste bara visa min orkidée som vi fick när Robin föddes. Tre månader senare blommar den fortfarande, otroligt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

Ett svar to “Sovmorgon!”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Hej ni modiga!

    Bra täcke till Trolla och bra ”täcke” till dig och bra sovplats på verandan för lille Robin. Härligt att ni håller igång så bra trots novemberblåst och kyla!
    Själv har jag varit ute och promenerat långt i Stockholm eftersom jag har varit på min spanskkurs. Hemma i Kungsängen höll jag på att blåsa omkull men nu är jag hemma och njutit av härliga bilder och nu ska det bli pastarätt och ett glas rött!
    Mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: