3-månadersbesök på BVC

Min kille växer så det knakar, hehe! Idag är han precis 3 månader och han har växt mycket sen sist. Nu ligger han uppe på 2:a standardavvikelsekurvan, dvs i det övre spannet som 95% av alla barn ligger inom. Till och med lite ovanför. Dagens vägning stannade på 7,6 kg. Han är 63,5 cm lång och har ett huvudomfång på 42 cm nu, gullungen.

Det blev ingen vaccinering för Robin åkte på en förkylning som bröt ut igår.. stackarn, första gången med snuva och nästäppa, han fattar inte vad som händer.. natten var sådär pga av det men jag tycker ändå han sov bra för att vara förkyld, trodde jag skulle få trösta och vagga mycket mer än vad som behövdes. Tur jag varit förutseende och köpt hem nässug, alvdeon och näsdroppar för småttingar!

Nu ligger han ute i vagnen och sover, tror ändå att frisk luft är bra även om man är förkyld. Här i Nynäs regnar det, har hört att det snöar norr om stan. Så jag sitter inne och spelar lite gitarr. Det är så kul men svårt. men om man jämför med för några veckor sen så går det mycket bättre nu. Byta mellan ackorden.. ingen koll på finlir med fingrarna märker man, haha!

Ett svar to “3-månadersbesök på BVC”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Hej Isabelle!
    Jag kan inte fatta att han väger så mycket!? Han ser inte fet ut! Du borde skriva till Magnus och Betza och fråga hur viktkurvan såg ut för Edvin eftersom vi alla kallar honom ”gordito”. Skulle vara intressant att få höra.
    Kramisar
    mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: