Men idag var det hur härligt som helst utomhus!

Efter morgonrutinerna med frukost vid 10, amning och påklädning och lite lek, så stack vi ut på en härlig långpromenad på Lövhagen. Jag testade hur bra vagnen var på terräng och vi tog oss fram utan problem på den gul/röda slingan trots massor av rötter, vattenpölar och stenar. Sen fortsatte vi ut till Knappelskär där det var fikapaus för mig. Vi avslutade med att ta hela Strandvägen också så vi fick njuta ordentligt av havet (eller iaf jag, Trolla sniffade mest i backen och Robin sov hela rundan). 3 timmar senare var vi tillbaks hemma. Robin sov vidare precis så jag hann äta lunch, vilken tur!

Resten av dagen har vi tagit det lugnt inne. Robin sov på mitt bröst en stund medan jag slökollade på Lyxfällan, det var skönt att halvligga i soffan och sniffa på honom när han sov..

Patrik kom hem halv åtta så vi hann fika lite och småprata en stund innan det var dags för kvällsamning och nattning. Robin håller på att somna i sin lilla säng och jag tänkte bara skriva klart detta inlägg, sen ska jag också sova.

Jag läste i min tjocka barnbok om sovrutiner igår. Det stod lite tips om hur man kan börja få in längre sovperioder på natten. När barnet är 3-4 månader kan man börja styra lite mer. Robin är ju knappt 3 men han är ju rund och go så det känns ok om han skulle äta mindre på natten nu tycker jag. I natt försökte jag minska ner på amningen vid 02 och helt skippa den vid 05, och det gick bra! Han somnade om och sen ammade vi vid 07. Och eftersom mina svärföräldrar var på besök lämnade jag ner honom till dem sen och fick sova ytterligare två timmar, kanon! Målet på sikt är att nattamma vid 22 och sen få sova till kanske 06, det vore underbart, få se hur det går!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett svar to “Men idag var det hur härligt som helst utomhus!”

  1. Margaretha Sjöberg Says:

    Hej Isabelle!

    Vilka fina höstbilder från havet!!! Vilken liten isbjörnsunge du har fångat och satt fast i terrängvagnen!
    Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: