Novemberrusket är tillbaks

Då får man sitta inne och mysa så mycket man bara vill utan att ha dåligt samvete. Det ska vi göra idag för det har varit mycket på gång för oss senaste tiden så jag ser fram emot en lugn och skön dag idag. Regnet har övergått i rejält blåsväder.. efter lunchpromenaden ska jag bada med Robin. Det blir andra gången gillt, får se om han är lite modigare och vågar sitta i sin lilla liggstol som man sätter fast i badkaret.

Han har blivit så stabil nu. Varje gång jag lägger upp honom över axeln för att rapa så tar han spjärn mot mina ben och reser sig så han står själv, alldeles spänd i hela kroppen. Det började han med i helgen på allvar. Det var morfar som märkte det först när han hade Robin i famnen. Och han har fått lite mer koll på armarna, lyckas slå till leksakerna i babygymmet med lite mer precision nu.

Igår kväll var han med till K2 när jag klättrade med Hans. Putte jobbade med IT-miljön där och satt instängd i ett rum fullt med blinkande datorer och sladdar, det ser väldigt komplicerat ut i mina ögon. Robin sov som en stock där inne hos honom så jag fick klättra i 1,5 timme! Vi började med att bouldra, det var första gången sen jag blev gravid och jisses vad jag var svag och hade dålig fotkänsla!! Jag som brukar kallas avadrottningen.. bara att försöka klättra så mycket det går så jag kommer i klätterform igen till Fontan. Vore ju bra om jag var i hyfsad form när vi ska dit i April. Och jag har ju hela vintern på mig 🙂

Jag trodde att Robin kanske skulle hålla mig vaken länge när vi kom hem eftersom han sovit så ordentligt på kvällen. Men inte då, han var vrålhungrig när vi kom hem vid 22-tiden. Vi somnade vid halv tolv och han vaknade igen strax innan 2. Dessutom la han in turbon på ätningen och vi var klarar på 30 minuter! I morse åt han vid 5, sen vaknade han igen vid 6 men då gav jag honom nappen och somnade om. Nån måtta får det vara. Jag tror inte han var så hungrig, det var nog magen som var lite orolig och väckte honom.

Ne nu vill Vovven ha sin tid, ut i blåsten med oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: