2 månader idag!

Tänk vad det går snabbt, och långsamt på samma gång. Robin är redan två månader. fortfarande en liten plutt men ändå en rejäl bebis nu som är stabilare i nacken så man kan hantera honom lättare, väldigt skönt. Han börjar vara väldigt kommunikativ oxå så det är riktigt härligt att prata och sjunga med honom.

jag har inte bloggat på ett pardar, har varit förlamande trött, det är jobbigt att inte få sova ordentligt. Tur alla säger att det snart blir bättre.. vissa nätter  är riktigt ångestfyllda när jag vet att jag knappt hinner somna innan han vill ha mat igen.. då funderar jag starkt på att sluta amma. men sen när dagen kommer så känns det ok igen. och jag kämpar på.. jag är evigt tacksam att ha ett barn som äter bra. matkrångel skapar ännu mer ångest garanterat!!

Har iaf lagt ner planerna på att börja träna särskilt hårt förrän jag får sova bättre, det går helt enkelt inte. prommisar, och nån klättersession då och då får räcka i höst. till fontanresan hoppas jag att jag kommit igång någrolunda igen, det är planen, får se hur det går!

Nu ska jag o putte  ner på byn och kolla på ny mobil åt mig och köpa en gitarr, bra fredag!

Ett svar to “2 månader idag!”

  1. sofia Says:

    hej!! jag har gjort en augustimammagrupp på FB! har du FB? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: