Gullungen pratar med fiskarna

Den har börjat alldeles förträffligt! Redan inatt med att jag fick sova nästan fem timmar i sträck och bara amma en gång under natten, som dessutom gick ganska så snabbt och smidigt, så vi kunde somna om på 45 minuter. Sen fick jag sova 3 timmar till, tjoho! Såna morgonar studsar man upp, gör frukost, går ut med vovven och kan sen sitta i lugn och ro och äta frulle medan skorpan fortsätter sova, då är man en lycklig mamma. Sen har Robin varit på riktigt bra humör och legat och pratat och tränat på att vifta med armar och ben. Nu har vi varit på en skön långpromenad mamma och jag, vi gick till Sylta och tittade på alla nya fina villor de byggt där. Skulle gärna köpa mig ett hus där.. kanske någon dag?

Vi stannar i Kungsängen över helgen, för Patrik är jättedunderförkyld och vi vill inte bli smittade så lika bra han får kurera snuvan lite först.. lite trist att vara ifrån varandra men ännu tristare med en sjuk bebis och mamma.

Nu ska jag amma och sen blir det lunch!

Robin är supernöjd med underhållningen runt skötbordet. Jag har märkt en rolig sak, när han tittar på saker på sin vänstra sida är det mest vänsterbenet som vevar och likadant åt höger, det verkar vara en koppling mellan var han tittar och vilken sida av kroppen som aktiveras, lustigt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: