Robin 4 veckor!

Stora killen, 4 veckor idag! Jag undrar vad han väger och hur lång han är, känns som han redan närmar sig 60 cm och 4,5 kg, ska ta och väga honom tillsammans med mig på vår personvåg ikväll. Han går upp och jag ner.

Idag gick vi upp tidigt och hängde med Putte till jobbet på KC2. När han jobbade första timmen ammade vi, sen var han ledig 2h, då testade jag hur det kändes att klättra efter graviditeten och det gick jättebra! Kroppen börjar känns som vanligt igen, bäckenet kändes hyfsat stabilt, helt helt underbar känsla! Robin skötte sig exemplariskt och låg rätt nöjd i sin vagn, bara vi gungade lite på den emellanåt.

Sen efteråt när vi satt och käkade lunch i kafét träffade vi på ett par som var på BB samtidigt som oss, de fick en son dagen efter oss! Så jag och tjejen satt och snackade lite bebissnack innan jag åkte hem.

Hann precis in i Nynäs när Robin vaknade och berättade att han var hungrig. Hem och amma, sen ut med Trolla på en rask promenad. Nu är jag väldigt trött och ska lägga mig och sova en stund, Robin har äntligen somnat, han hade en lång vakenperiod idag nu på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: