Äventyr i Sumpan

Tjo, nu har jag och Robin varit ute på första tågturen, vi åkte till Sundbyberg för att äta lunch och fika hos Madde och Avalea! Vi hade en mysig stund där, Ava var vaken en hel del och charmade oss med sitt söta leende, medan Robin sov gott i sin korg hela eftermiddagen och missade det mesta!

Sen tog vi bussen till Klättercentret för att träffa pappa Putte lite, han var där och jobbade så det passade bra att ses eftersom det var så nära, en bussresa bort bara. Vi längtar så efter honom när han är hemma och vi här i Kungsängen. Två andra mammor var där och satt och ammade sina små i soffan på KC, ser fram emot att dra på mig klätterskorna och varva press på klätterväggen med amning och fika i soffan, snart så, några veckor kvar till premiär bara. Min brorsa Hasse var där och klättrade så jag fick träffa honom lite också, jag hade haft så fullt sjå med att planera och ta mig runt i sumpan att jag inte tänkte på att han också rörde sig i de krokarna, så det var bara slump att han var på KC. Får ta mig till hans jobb och äta lunch nån dag snart!

Bussresan tor KC var spännande, chauffören körde så Robin halkade omkring i vagnen, sen klev på en man med tvillingvagn vilket gjorde att min vagn stod dumt till och tog plats i gången så folk knappt kom förbi, då kände jag mig så i vägen.. men vad gör man. Det lär komma gånger då man inte kommer på bussen för att alla vagnplatser är fulla redan.. enda fördelen med buss framför tåg är att man åker gratis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: