Första besöket på BVC

Igår var jag och Skorpis på BVC för första gången. Det var spännande och lite att se om han hade gått upp något i vikt sen återbesöket, men jag behövde inte vara orolig, för det hade han. Från 3440 gram vid återbesöket på BB i fredags till 3670 gram, så snart tillbaks på födelsevikten! Skönt, väldigt skönt att mjölken verkar räcka till.

Det krävs en del planering att ta sig iväg med liten bebis, gooda marginaler. Och har man dessutom en vovve att ta hand om krävs lite mer planering. Jag skulle vara där 14:30. Kl 12 började jag med att bädda ner Skorpan i vagnen och ta en lunchprommis med Trolla. Sen var det dags för lunch för mig och sen en timmes amning. När Skorpan var klädd i fina Laban-kläderna och redo att åka så kräktes han såklart och det var bara att byta kläder. Sen iväg till bilen, få fast barnstolen i bältet och köra iväg. Jag blev några minuter sen men fick (som tur var) vänta lite ändå i väntrummet. Han prata med några andra mammor där. Kanske finns någon mer mamma i Nynäs som man kan umgås lite med nu under året, det vore kul. Vi ska skriva upp oss på listan för föräldragruppen, den kommer igång när ca 8 st är anmälda.

Vilken omställning det är att gå direkt från jobbet, med full fart och massa kollegor, till full fart hemma fast utan folk omkring sig. Det kan kännas lite ensamt tycker jag redan. Det blir bra sen när jag kommit in i mammarutinerna och kan åka och hälsa på kompisar och göra lite saker på dagarna. Bara att kunna ta långpromenader ser jag fram emot, komma ut i friska luften varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: