Kvällspiggelin

Senaste nätterna har jag inte sovit sådär kanonbra som jag brukar. Så på dagarna har jag varit lite trött.. och efter jobbet har jag bara längtat till soffan och slösurfning. Likaså idag, dessutom var det riktigt soffväder eftersom det ösregnade. Men efter några timmars slappande piggnar jag liksom till och känner för att göra ett ryck, fixa nåt jag tänkt på, städa undan lite i köket, vattna blommorna, eller träna med Trolla. Jag är ju fortfarande trött men på något konstigt sätt så går jag igång. Ikväll blev det lite tvättfix och kvällspromenad med Trolla där vi tränade lite vardagslydnad (sitta fint när moppe passerar bl.a.).

Nu har jag duschat och pysslat om mig själv lite, filat fötterna, masserat och smörjt in de stackars fötter som måste bära en massa extrakilon nu och dessutom vara svullna av vätska.. Trodde inte jag skulle nå dem i vecka 39, så det känns lyx att fortfarande göra det 🙂 Mår överhuvudtaget bättre nu än jag gjorde förut, folk tycker jag ser pigg och fräsch ut, det är roligt att höra!

2 dagar kvar på jobbet nu, så sköönt! Längtar efter att få checka ut och bara ta det lugnt och vänta på att Skorpan ska bestämma sig för att sätta igång förlossningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: