Ajaj..

Dumma jag som glömde ha på mig bäckenstödet (brett kardborreband som spänns runt bäckenet) igår när jag tränade agility. Det gjorde inte så ont då, men idag… ajaj, kunde inte cykla till jobbet idag och kan knappt stappla fram, usch! Jag som är så sugen på att ta en promenad i kvällsolen nu efter allt regnande.. Och har sammandragningar typ hela tiden idag också, sådär så det spänner hårt i livmodern (den tränar tydligen då). Bara att VILA..

Jobbar första dagen heltid igen efter att ha varit sjukriven på 50% en månad. Det känns ok nu, tror det var värmen som gjorde att jag höll på att svimma å ha mig hela tiden i juli, hade aldrig klarat heltid då! Nu är jag rätt pigg, för att vara gravid i vecka 37 då. Det jobbigaste är att sitta rakt upp och ner hela dagen, efter en stund börjar det krypa i benen och göra ont lite varstans, det hade varit bättre om jag kunde gå och jobba vid datorn! Men jag får lov att arbeta hemifrån så planen är att vara halvtid på kontoret och halvtid hemma, då kan jag lägga mig ner en stund när det blir för jobbigt, och istället arbeta lite längre på kvällarna. Det passar bra eftersom jag ofta får frågor och så från våra återförsäljare i USA och Sydamerika, och de jobbar ju när vi har kväll i Sverige. Och så är det inte så många dagar kvar på jobbet nu.  Denna vecka, nästa samt eventuellt veckan efter det också. så max tre veckor, knasigt!

Putte har varit iväg i Solna och cyklat mtb med Tobbe, gamla goda NIX-spåret i Ursvik. Han hade galet roligt och kom hem alldeles lerig. Ser fram emot att ta fram min mtb och rasta den senare i höst, verkligen! F-siken vad jag är träningssugen. höll på att börja grina när jag såg fina bilder från Fontainbleau (klättermeckat utanför Paris) på Facebook. Vill boka resa till november och hoppas jag är i någorlunda form då så jag åtminstone kan nybörjarträna!

Belliz på Lida Loop 2008

Annons

Ett svar to “Ajaj..”

  1. sofia Says:

    hej! ja jag är jätte tacksam att ha kroppen på ”min sida” såhär långt 🙂 kommer skriva när något händer, hoppas jag iaf att man hinner 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: