Ölprovning och världens grillbuffé

Var med ett gäng från jobbet på Nynäs bryggeri och fick guidning och produktionen samt prova på deras ölsorter. Ja inte jag dårå, får vänta ännu en sisådär 6 veckor innan någon öl får inmundigas igen. Efteråt bjöds vi på supergod buffé, jag åt verkligen för två, Skorpan borde vara proppmätt nu!

Patrik har klarat examen som hjälpinstruktör för klippklätterkurser idag, hurra för honom! Han hann hem lagom till buffén dukades upp och han åt nog också för två, hihi!

Nu ska vi försöka sova i vårt varma radhus. Har dörrarna på vid gavel och en fläkt vid varje som försöker blåsa in svalare luft, något bättre blir det sakta men säkert. Vardagsrummet har blivit temporärt sovrum eftersom det är svalaste rummet i huset. Stackars alla som bor i lägenhet och inte har möjlighet att ordna korsdrag!

Jag som älskar värmen i vanliga fall, trivs aldrig så bra som när det är 30 grader dygnet runt. Men det är skillnad som gravid, verkligen.

Och idag fick våra kära vänner D&N barn, en dotter! Sååå roligt för dem, vi längtar järnet till vi får hälsa på och träffa underverket!

nattinatti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: