Semester!

Äntligen en veckas semester. Det känns så lyxigt!

Först var jag hos sjukgymnasten för mina foglossningar. Jag har inte så allvarliga besvär än men vill inte att det ska bli värre. Jag har fått några övningar, men främst gäller det som jag redan visste att inte överanstränga mig. Jag köpte ett bäckenstöd som håller ihop bäckenet så att fogarna inte rör sig så mycket, det är mycket skönare att gå med det, väl värt investeringen.

Sen gick jag direkt till MVC. Skorpan växer som h*n ska, precis på linjen, 148 i puls. Barnmorskan kände och klämde och skorpan ligger med huvudet neråt nu och det som kittlar mig i ljumsken är skorpan som trycker med sina händer där, så gulligt! Sparkar gör h*n snett upp ut mot mina magmuskler, det kittlar rejält det med! Vecka 32 nu, det betyder att Skorpan kan komma om  6 veckor, eller 10! Varken det ena eller det andra är särskilt lång tid!! Både jag och Putte längtar så efter att få träffa den lilla personen som bor i min mage =)

Igår började jag tvätta och trimma Trollet, idag avslutade jag det jobbet, hon blev så söt och fin, en liten pudeldam igen kom fram under allt lurv. Sen var jag dösvettig och hon tokvarm så vi gick ner till havet och badade lite. 21 grader, det var riktigt riktigt skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: